İdari ve Mali İşler Müdürü

sela

İdari ve Mali İşler Müdürü
Selahattin YILDIZ

Selahattin Yıldız, 11 Nisan 1974’te Artvin’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu kentte, Liseyi Trabzon Fatih Lisesinde bitirdi. Sonrasında Bakırköy Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Teknisyeni olarak öğrenimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini 1997’de tamamlayarak Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Sosyal Siyaset Ana Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini bitirdi.

1994 yılında Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde radyoloji teknikeri ,olarak kamu görevine başladı.

2006 yılında Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi , 2011-2015 yıllarında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi , 2015-2017 yılları arasında Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Yıldız, halen İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.